Kreatív stúdió

A qualitypress kreatív stúdió teljes körű szolgáltatás nyújt önnek webdesign, grafikai és nyomdai területen. Ezen kívül vállaljuk reklámok, hirdetések készítését a nyomtatott, az elektronikus és az online média megannyi területén. A szórólaptól az óriásplakátig, az egyszerű honlaptól, a multimédiás weboldalakig, a logó tervezéstől a teljes cégarculatig széleskörű megoldást biztosítunk, ezért önnek nem szükséges több céggel is kapcsolatot tartania. Kiváló minőségű munka, kreativitás és innováció jellemez bennünket, több mint 20 éves tapasztalattal.

 

Tevéklenységi körök

WEB: webdesign, honlap, weboldal, webshop készítése. Web programozás, bannerek, videók, animációk. Wordpress, Unas stb. cms vagy webshop rendszerek, adminisztrációs felület, szerkeszthető, menedzselhető dinamikus, reszponzív weboldalak.
REKLÁM: nyomtatott, online és elektronikus (rádió, tv) hirdtések, reklám spotok készítése, plakátok, óriás plakátok tervezése, reklám szövegírás, kreatív.
ARCULAT: cégek teljes arculattervezése, logo tervezés, névjegy, céges papír, levélpapír, mappa stb.
GRAFIKA, DESIGN: photoshop, fotórealisztikus 2D, 3D grafikai tervek, tárgyak, termékek, belső terek stb.
NYOMDA, KIADVÁNY: tördelés, nyomdai előkészítés, kiadvány, újság arculattervezés, címlap tervezés, szórólap, prospektus
SZÖVEGÍRÁS: SEO szövegírás, PR cikkek, weboldal szövegírás, újságcikk, blog, kreatív, hirdetés szövegírás, marketing szövegírás, Google Ads szöveg
MÉDIA: interjú, riport, televízió műsor, rádióműsor készítés, média arculattervezés, spotok, reklámok,
FILM, VIDEÓ: film, tv műsor, videó vágás, greenscreen, video animációk, 3D hátterek, trükkök, videoklipek, zenei videó, koncertfelvétel
FOTÓ: reklámfotózás, termékfotózás
HANGSTÚDIÓ: zeneszerzés, hangszerelés, énekfelvétel, zenekar, hangszer felvétel, keverés, masztering stúdió minőségben

 

Ha weboldalra van szüksége, több trendi webdesign közül választhat, de lehetőség van teljesen egyedi weblap készítésére is. A webdesign elkészítésén és a programozáson túlmenően, akár a honlap tartalmát is megírjuk. Az általunk biztosított adminisztrációs rendszer segítségével akár önállóan is szerkeszthetik, feltölthetik, módosíthatják honlapjukat, mint egy szövegszerkesztővel, mindenféle szaktudás nélkül. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy online kísérje nyomon munkánkat. Az elvégzett munkára természetesen minőségi garanciát vállalunk.

Céges honlap, hírportál vagy webshop? Nálunk teljes körű online megoldást talál...

Legyen még sikeresebb: vadonatúj weboldallal!

A vásárlók, az ügyfelek a döntéseikhez egyre részletesebb, pontosabb információt szeretnének kapni: milyen terméket vegyenek, melyik cég szolgáltatását vegyék igénybe. Ezeket az információkat a legtöbb ember az interneten keresi, azaz megnézi a cég, vagy a termék honlapját. Ezért is fontos, hogy cége, szolgáltatása, vagy terméke elérhető legyen a világháló online vérkeringésében.

Webdesign

Egy jó megjelenésű weblap ma már presztízskérdés is. Weboldalának megjelenése, a webdesign alapján az érdeklődők képet kapnak önről és cégéről. Egyáltalán nem mindegy milyen is ez a kép. A honlap minősége befolyásolhatja, hogy öntől vásárolnak vagy a konkurenciától. Az igénytelen, nehezen átlátható, zavaros honlapok elriasztják a felhasználókat. Ellenben egy igényes, minőségi megjelenésű weblap megbízhatóságot tükröz, és nagyobb bizalmat ébreszt az ügyfélben. Többen fognak önnel kapcsolatba lépni, vagy öntől vásárolni.

Arculat tervezés

Egy honlapnak és általában cége megjelenésének egységes képet kell közvetítenie, hogy maradandó benyomást keltsen. Ezt minden nagy és sikeres cég tudja és profin alkalmazza is. Fontos hogy mindennemű céges megjelenése visszatükrözze a cégre jellemző arculati elemeket. Ezért lényeges, hogy a céges weboldala is beilleszkedjen ebbe a vizuális irányvonalba. Tehát ha még nincs céges arculata, a honlappal együtt érdemes az arculattervezés szolgáltatásunkat is igénybe vennie. Legyen egységes névjegye, céges papírja, mappája, és természetesen weblapja...

Webes megjelenés: mindent egy helyen

Nálunk teljes körű szolgáltatást vehet igénybe a cége online, nyomdai, vagy média megjelenéseihez. Nemcsak megtervezzük honlapjának megjelenését, de a szükséges programozási feladatokat is elvégezzük. Ezen kívül webtárhelyet biztosítunk, menedzseljük a domain név igénylését, szükség esetén rendszeresen karbantartjuk, frissítjük a weboldalát. A honlap szövegének megírását, a tartalom szerkesztését vagy a fotók elkészítését is vállaljuk.

qp.hu kreatív stúdió

Webdesign, reklám, cégarculat, kiadványok? Nálunk mindezt egy helyen megrendelheti. Kreatív stúdiónk széleskörű szolgáltatást nyújt több mint húszéves tapasztalattal. Munkánk során arra törekszünk, hogy versenyképes árakon világszínvonalú minőséget teremtsünk. Kérje ajánlatunkat még ma! »